Alle Apple iMac’s

Voor een Apple iMac reparatie kunt u gerust naar Phonkey in Zoetermeer. Wanneer u uw apparaat laat repareren door één van onze reparateurs met jaren van ervaring weet je zeker dat je toestel vakkundig wordt gerepareerd. Wij gebruiken betrouwbare en originele onderdelen en hebben vakkundige en vriendelijk personeel in huis.

Uiteraard krijg je 6 maanden garantie op al onze reparaties.

Apple iMac

Apple iMac 20

Apple iMac 24

Apple iMac 21

Apple iMac 27

Apple iMac 21

Apple iMac 27

Hoe gaat een Apple iMac reparatie in zijn werk?

Vaak kunt u op elk moment van de dag bij ons terecht voor een Apple iMac reparatie. U loopt de winkel binnen en bespreekt uw probleem met onze werknemer die u dan volgens adviseert voor de volgende actie. Dit kan vaak een reparatie als gevolg hebben. De college neemt uw gegevens op, neemt het apparaat in en geeft u een reparatie bon als bewijs van inleveren van de laptop. Een Apple iMac reparatie duurt vaak een uur, enkele reparaties kunnen wat langer duren. Wanneer uw Apple iMac reparatie succesvol is voltooid ontvangt u van ons een berichtje of wordt u gebeld. Nadat het bedrag is betaald ontvangt u de bon met het garantiebewijs, de garantieperiode bedraagt 6 maanden na de Apple iMac reparatie.

Wat voor onderdelen worden gebruikt?

Bij Phonkey wordt een laptop reparatie verricht met tot zover mogelijk alleen originele onderdelen van de maker van uw apparaat. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld Apple geeft geen originele onderdelen vrij aan reparatie bedrijven, dan gebruiken wij de hoogst mogelijk kwaliteit onderdelen op de markt. Hieruit maken wij zeker onderscheid met onze concurrenten. Wij streven er naar om de klant zo eerlijk en vriendelijk te behandelen. Om deze reden gebruiken wij dan ook de beste accu’s en schermen die wij kunnen verkrijgen. Na jaren staan wij dan ook bekend om onze kwalitatieve reparaties en onze hoge garantie periode van 6 maanden. U kunt er dus bij Phonkey altijd op vertrouwen dat u een professionele en uiterst kwalitatieve Apple iMac  reparatie krijgt.

Krijg ik garantie na een Apple iMac Reparatie?

Uiteraard krijgt u bij Phonkey na een Apple iMac reparatie een garantie periode. Deze periode bedraagt 6 maanden, dit is het dubbele van de meeste van onze concurrent die de garantie bij 3 maanden houden. Phonkey heeft veel vertrouwen in de kwaliteit van de onderdelen die wij gebruiken voor een Apple iMac reparatie. De garantie houdt in dat het onderdeel dat wij vervangen tijdens een Apple iMac reparatie zeker een half jaar vlekkeloos moet werken, mocht er ook maar iets mankeren dan raden wij het altijd aan om direct terug te komen naar de winkel zodat wij u hiermee van dienst kunnen zijn. Indien het binnen de garantie valt (fabrieksschade) dan repareren/vervangen wij kosteloos het onderdeel. Er zijn uiteraard ook gevallen wanneer iets niet onder de garantie valt: dit is wanneer het toestel waterschade heeft ondervonden, het apparaat zichtbare schade heeft of de schade is ontstaan door stoten/vallen. In kort, alle schade die zich niet in de fabriek heeft voor gedaan valt niet onder de garantie.