8,9 262 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 weken geleden
8.9

Goede service

Afspraak gemaakt voor een nieuw scherm. Het bleek dat op de afspraak mijn nieuwe glas niet aanwezig was. Dit werd toen met spoed geleverd om daarna snel en als nieuw mijn mobiel te repareren. Alles top gedaan.en opgelost.
- ZOETERMEER - 18 juli 2021

iPhone 8 achtercamera laten vervangen fantasies ✅

Achter camera van iPhone 8 laten vervangen, in de winkel deed hij het wel maar thuisgekomen niet meer, ik ga terug en 15 minuten later was hij perfect in orde, goede service dus.
- Zoetermeer - 14 juni 2021

Keurige afhandeling

iPhone gekocht, deze bleek niet goed te werken. Omgeruild voor een ander exemplaar. Werd niet moeilijk over gedaan! Ik ben erg tevreden.
- Waddinxveen - 31 mei 2021

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Waterschade aan mijn smartphone, telefoon bleek na controle niet meer te herstellen. Door goed advies een Samsung Galaxy S8 gekocht. Zeer tevreden over de uitleg en de tijd die er aan werd besteed
- Zoetermeer - 26 april 2021

Fijne service, en vakkundig gedaan. Wat mij betreft ben ik zijn vaste klant!

De medewerker kijkt ook met je mee als je vragen hebt over de instellingen. Zo leer ik ook nog eens wat 😉
- Zoetermeer - 24 april 2021

Vriendelijk, snel en eerlijke prijs

Tevreden
- Zoetermeer - 12 maart 2021

Ronduit slecht: hier komen wij nooit meer!

Mijn iWatch had waterschade en ik wilde graag weten of het gerepareerd kon worden. Medewerker legde uit dat ze het konden onderzoeken en wat dat zou kosten. Omdat er een klein hoekje vh scherm gebarsten was kreeg ik de vraag of er ook meteen een nieuw scherm op moest. En daar ging het mis. Ik zei “ja, doe maar”. Er werd mij niet verteld op dat moment dat een nieuw scherm duurder was dan een nieuw horloge. Er werd überhaupt niet over de prijs gesproken. Ik deed de aanname dat het niet zo spannend zou zijn (zoveel kleiner dan van een telefoon, dat kan het geld niet zijn toch?). Daarna hoorde ik niets meer. Toen ik telefonisch informeerde kreeg ik een vaag verhaal en moest nog wachten. Vier telefoontjes verder (allemaal van mijn kant, ik ben geen enkele keer door phonkey gebeld) bleek er nog een nieuwe batterij in te moeten. Inmiddels zijn we een maand verder. Krijg ik iemand anders ad telefoon die zegt dat het horloge klaar is én dat hij mij een offerte gaat sturen. Beetje vreemde gang van zaken. Die offerte blijkt dus een bedrag te bevatten dat hoger is dan een nieuw horloge! Ik kan er zelfs een nieuwer model voor kopen! Op z’n zachtst gezegd was ik niet blij. Telefonisch kreeg ik te horen dat ik zelf de prijslijst op de website had moeten checken vooraf. Om eerlijk te zijn verwacht ik dat iemand af voorkant regen mij zegt; mevrouw dat gaat meer kosten dan een nieuwe iWatch. Ik zou het niet doen als ik u was. Ik verwacht ook dat er pro-actief gecommuniceerd wordt; bel mij IPV dat ik zelf 5 keer moet bellen om te vragen hoe het ermee staat! En.... een maand! Dat is echt absurd! En dan uiteindelijk dit.... Wij hebben met 4 kinderen en veel schermen heel regelmatig een reparatie maar jullie begrijpen; hier kom ik nooit meer!
- Zoetermeer - 23 februari 2021

Prima

Heel goed geholpen en lekker snel
- Zoetermeer - 17 februari 2021

De beste

De liefste medewerkers Word snel geholpen met me klachten. Tel is laatste gemaakt zo goed als nu alles tot in de puntjes verzorgd. Ze komen afspraken na. En de prijzen vallen in vergeleken met anderen heel goed me.
- Zoetermeer - 16 februari 2021

Wees eerlijk en krijg het beste advies van Phonkey!

Top service gehad met zeer nuttige en kostenbesparende advies van Phonkey!
- Zoetermeer - 12 februari 2021

Top service

Ben helaas al vaker naar Phonkey geweest maar dan heeft niks ben heb te maken, maar alles met mijn onhandige zoon die z’n telefoon maar laat vallen. Keer op keer sta ik versteld van de prettige manier waarop ik wordt geholpen. Daarnaast wordt de reparatie vakkundig uitgevoerd. Kan geen verbeterpunten noemen. Zou het iedereen aanraden om daarheen te gaan!
- Zoetermeer - 6 februari 2021

Super goed advies en afhandeling

In het water gevallen telefoon bleek na onderzoek niet meer bruikbaar. Ook met de aankoop van een nieuwe telefoon een goed advies. Binnen 1 uur werkte de nieuwe telefoon zoals ik gewend was
- Zoetermeer - 6 februari 2021

SnelEn goed feholpen

De accu van mijn 2 jaar oude iPhone raakte steeds sneller leeg. Bij Phonkey in Zoetermeer is er voor maar €45 een nieuwe accu ingezet. Hoe lang die het goed blijft doen is uiteraard afwachten, maar ik ben snel en vriendelijk geholpen, dus voor nu helemaal tevreden.
- Zoetermeer - 6 februari 2021

Uitstekend en snel

Binnen een dag was mijn telefoon klaar en weer netjes thuisbezorgd.
- Zoetermeer - 22 januari 2021

Had beter gekund.

Altijd beleefd, garantie wordt zonder vragen gehonoreerd. Maar het is jammer als de expertise of handigheid betreft andere modellen als Samsung of Apple (heb zelf een Nokia) niet aanwezig is en je 4 keer mag terugkomen voor alleen een scherm reparatie. Verder was alles prima geregeld.
- Zoetermeer - 14 januari 2021

Goede service!

Snel, correct en professioneel!
- Zoetermeer - 27 december 2020

Toppers

Snel en professioneel
- Lelystad - 20 december 2020

Eerlijke en professionele winkel

Bij Phonkey geweest omdat het scherm van mijn tablet defect is geraakt, frame was kapot en het scherm zelf zat vol met krassen en scheuren, betreft een Samsung tablet de tab 2019, in de winkel aangekomen ziet het er netjes uit en ook de eigenaar is zeer vriendelijk, eerst wordt er een offerte gemaakt met de mogelijke kosten en dat is zeer netjes de eigenaar zegt er bij dat het meer of iets minder kan kosten dit ligt aan het materiaal, ik kon de de dag nadat ik hem gebracht heb in de middag al mijn tablet halen echter door andere afspraken was het geen probleem dit de dag erna te doen, aangekomen in de winkel was ik zeer verbaasd, tablet was zeer vakkundig gemaakt en voor de prijs, die op de offerte vermeld stond, ik ben zeer tevreden in mijn geval heb ik 6 maanden garantie gehad op het op de reparatie, ik kan deze winkel na mijn eerste bezoek al meteen aanbevelen, gun u telefoon of ander apparaat een tweede leven bij deze winkel en dan komt het helemaal goed, verder wil ik de eigenaar (s) nogmaals van harte bedanken voor de deskundigheid en de perfecte uitvoer van de reparatie van mijn tablet waar ik deze beoordeling nu mee maak tot de volgende keer. !
- Zoetermeer - 15 december 2020

Geweldige service, direct geholpen!

Vandaag in paniek door het Stadshart ivm een groen scherm op mijn iPhone. Afspraak gemaakt bij Amac en kon helaas niet gelijk geholpen worden. Telefoon was zo niet te maken en moest opgestuurd worden voor reparatie. Hier kon ik helaas niet op wachten. Bij toeval liep ik langs Phonkey. Ik kon direct terecht en binnen een half uur was mijn telefoon gemaakt. Uitstekende service door een vriendelijke jongeman. Er wordt goed naar je geluisterd. Ook zijn de services zeer betaalbaar. Alle prijzen worden laten zien, dus je maakt zelf een keuze. Mocht het nodig zijn, kom ik gelijk hier terug.
- Den Haag - 14 december 2020

Goed

Professionele
- Zoetermeer - 1 december 2020

Super geholpen!

Mijn oude iPhone begon de geest te geven. Ik ben geweldig geholpen met de aanschaf van een refurbished iPhone 7 incl overzetten van de gegevens van mijn oude telefoon!
- Delft - 26 september 2020

Goede service

Heb hier mijn Huawei p30 lite laten maken Scherm was kapot Vakkundig gemaakt
- Zoetermeer - 12 september 2020

Top service. Snel gerepareerd.

Scherm van een Samsung J3 was kapot. Oud-toestel, maar toch een scherm op voorraad. Binnen een halfuur gerepareerd en kon het gelijk weer ophalen. Super!
- P. - 3 september 2020

Scherm Samsung S9 snel gerepareerd

Scherm van mijn Samsung S9 was kapot gevallen. Phonkey heeft het scherm dezelfde dag nog vervangen. Helaas hadden ze niet de orginele kleur op voorraad, maar omdat ik een hoesje gebruik is dat niet te zien. Reparatie is voor zover ik kan zien deskundig uitgevoerd. Was wel duur, maar dat ligt volgens mij vooral aan de hoge materiaalkosten.
- Rijswijk - 22 augustus 2020

Klantvriendelijk en bekwaam personeel

Goede service
- Zoetermeer - 19 augustus 2020

Goede service

Perfecte service, het probleem was binnen no time opgelost. Vriendelijk personeel, ze denken ook echt met je mee.
- Zoetermeer - 2 augustus 2020

super snelle en toffe ervaring

Als ik ergens mijn telefoon zou moeten maken in de omgeving zoetermeer zou ik dat zeker bij deze winkel doen. Waren binnen een uurtje klaar.
- Zevenhuizen - 28 juli 2020

Heel goed

Hele goede services en goede handeling komt graag terugvij de monkey shop
- Zoetermeer - 28 juli 2020

Perfect!

Vriendelijke, snel en behulpzaam
- Zoetermeer - 28 juli 2020

Makkelijk, duidelijk en betrouwbaar

Voelde me goed geholpen en was zeer goedkoop. Voor mijn ervaring dan. Zal 100% zeker terug komen
- Zoetermeer - 16 juli 2020

Heel positief en klantvriendelijk

Werd deskundig geholpen en met veel geduld. Ben zelf 80 jaar en beslist geen nerd.
- Zoetermeer - 11 juli 2020

Super

Ik vond ze goed dat ze goed telfoon maakten ik ben super tevreden
- Zoetmeer - 10 juli 2020

Vriendelijke verkoper en goede service.

Vriendelijke verkoper en goede service.
- Leidschendam - 8 juli 2020

Prettige snelle service met kwaliteit

Hebben bij Phonkey Zoetermeer 2 jaar geleden de accu's laten vervangen voor een iPhone 6Plus en een iPhone 6S. Werken inmiddels nog steeds fantastisch en worden dagelijks gebruikt. Naar aanleiding van deze goede ervaring hebben we nu ook de accu van de iPad Air laten vervangen. Is wellicht tekort om iets over te zeggen, maar lijkt wederom heel goed te werken. Gebruiksduur is in ieder geval aanzienlijk verbeterd. De accu's die worden gebruikt zijn niet van Apple zelf (wordt ook alleen door Apple geïnstalleerd, zo ver ze dat willen doen), maar komen waarschijnlijk uit dezelfde fabriek waar het origineel is gemaakt. De kosten om te installeren zijn een fractie van wat je in de Apple-store betaald. De service van Phonkey Zoetermeer is ook prima, zelfs langere garantie (6 maanden) op de reparatie dan andere concurrenten (gemiddeld 3 maanden). Nette winkel met fijne uitstraling en open/zichtbare werkplaats waar je kunt zien hoe ze de reparatie uitvoeren. Vriendelijk geholpen en vooraf werd me duidelijk uitgelegd wat de procedure, kosten en risico's van de reparatie zijn. Binnen 1,5 uur na het afgeven van onze iPad had ik al een berichtje dat ik het kon komen ophalen. Wij hadden online een afspraak gemaakt, maar in principe kan het ook zonder. Kortom, erg tevreden en bevelen de winkel zeker aan.
- Den Haag - 8 juli 2020

Vriendelijke, snelle en goede service!

Nette en vriendeljke ontvangst..er wordt meegedacht en de service is goed en snel. Fijn ook het whatsappje dat mijn telefoon klaar was! Werkt weer als een zonnetje!
- Zoetermeer - 5 juli 2020

Top service, raad het iedereen aan!

Super service en expertise
- Zoetermeer - 5 juli 2020

Super service

Snelle en goede reparatie vervanging van batterij etc. Ook mooi adres voor nieuwe of gebruikte telefoon. Met garantie
- Zoeterwoude - 4 juli 2020

Prima geholpen

Telefoon weer keurig voorzien van nieuw scherm. Even een uurtje boodschappen doen en dan het toestel weer ophalen. Prima service. Voor herhaling (hoop niet dat het nodig is maar.....). Zal jullie zeker bij anderen aanbevelen
- Benthuizen - 3 juli 2020

Simpel

Ik liet mijn batterij vervangen. Ik heb een normale prijs betaald en het was binnen 45min klaar. Super chill natuurlijk. Daarom is het fijn en simpel om naar phonkey te gaan!
- Zoetermeer - 3 juli 2020

Top geregeld

Zeer goede service! Correct!
- Bergschenhoek - 29 juni 2020

Oke

Vlug en goed geholpen. Vriendelijk personeel. Scherm is niet wauw. Reageert op alles. Wanneer ik typ reageer t op mijn handpalm ipv duim. Had liever 70 euro meer betaald en het bij Apple origineel laten repareren.
- Zoetermeer - 21 juni 2020

Verrast door de snelheid van de service!!

IPad accu moest vervangen worden. Omdat de accu bestelt moest worden zou ik de IPad ongeveer een week moeten missen. Na maar enkele dagen verrast door de boodschap dat ik de IPad alweer mocht ophalen. Top!
- Zoetermeer - 12 juni 2020

snelle en goede service

Mijn scherm was kapot. Kreeg een leentoestel tot-ie gemaakt was. Ook de laadpoort moest vervangen worden. Dag erna werkte speaker niet. Bleek de connector te zijn. Onderdeel van de garantie-service. Daarnaast is Hassib ook heel vriendelijk en rustig.
- Zoetermeer - 12 juni 2020

Zeer goede service

Kom voor het hele gezin voor zaken rondom mijn telefoon, tablet of Laptop bij Phonkey. Top service en snel! Kan het iedereen aanbevelen.
- Berkel en Rodenrijs - 12 juni 2020

Slechtste ervaring die ik heb gehad

Ik had mijn scherm gerepareerd voor 159 euro daarna begin mijn telefoon vast te lopen ben uiteindelijk terug gegaan om dat te repareren hebben ze mijn Touch ID weggehaald en loopt mijn telefoon nog steeds vast heb een oplader en een tegoedbon van 35 euro gekregen heb liever mijn 159 euro terug ben der heen gegaan om een probleem op te lossen hebben ze een andere voor mij gecreëerd die veel erger is
- Zoetermeer - 16 mei 2020

Top service

Snelle eerlijke goede service aanrader zeker voor reparaties en voor het kopen van mobieltjes met een tweede leven
- Zoetermeer - 10 mei 2020

Reparatie heel goed, screenbeschermer wat minder

Ik werd heel snel geholpen en het kapotte scherm van mijn S10 werd in een uur vervangen. Ook een screenprotector werd erop gedaan. Helaas merk ik nu dat er nog wat stofjes en luchtbubbels onder zitten.
- Houwen - 8 mei 2020

Snelle correcte service

Ik ben op een vriendelijke snelle wijze geholpen met het vervangen van mijn batterij en laadstuk van mijn iPad. Er was een duidelijke communicatie en ze hielden mij op de hoogte van wat de stand van zaken was Ik kom hier zeker terug mochten er andere zaken zijn waarvoor ik service nodig heb

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor je bezoek aan onze winkel Mustafa

- Zoetermeer - 3 mei 2020

Goede, snelle service

Het scherm van mijn Galaxy S6 was ermee opgehouden en bleef zwart. Heb hem bij Phonkey laten vervangen. Was snel gerepareerd door de vriendelijke en deskundige medewerker!
- Zoetermeer - 8 februari 2020

Toppie

Goede service klantvriendelijkheid leen toestel als reparatie langer duurt TOP ZAAK GROETJES JOHN
- Pijnacker - 17 januari 2020

Snelle vervanging van de accu van mijn telefoon

Binnen 2 uurtjes was mijn accu van de Samsung vervangen. Bovendien heel prettig geholpen en de winkel ziet er ook professioneel uit.
- Zoetermeer - 14 januari 2020

Altijd een open ontvangst en goede service

Ik geef iedere zondag mijn zendingen af en heb nu een nieuw batterij in me s7 laten vernieuwen. Binnen een half uur was het klaar en tussendoor nog even boodschappen kunnen doen. Dus deskundig, snel , volgens afspraak en vriendelijk. Als ik een nieuw toestel nodig heb ga ik weer bij ze langs !
- Zoetermeer - 29 december 2019

Wij zijn super tevreden

Lieve mensen als je daar binnen komt voelt het gelijk goed. Zeer klantvriendelijk mijn jongens willen alleen als er wat is alleen naar phonkey... Super
- Zoetermeer - 26 november 2019

Deskundig, vriendelijk en snel

Meerdere keren geweest voor smartphone reparatie. Steeds dezelfde vriendelijke behulpzame service. Na een paar uur dezelfde dag klaar voor een redelijke prijs.
- Zoetermeer - 3 oktober 2019

Goede service en duidelijke afspraak

Medewerker wist een heleboel, en gaf duidelijk aan als het niet lukt Dan is dat pech voor U
- Zoetermeer - 24 september 2019

Reparatie en batterijvervanging netjes uitgevoerd!

De bovenkant van mijn IPhone 5s liet los! Dit kon bij Phonkey gerepareerd worden, maar de oorzaak was wel een opgezette batterij! Dus was zijn advies om deze ook te vervangen anders zou de bovenkant zo weer loslaten! Het was een uurtje werk en omdat ik nog andere boodschappen moest doen, hebben we afgesproken dat hij mij zou bellen (op een andere telefoon!) als de telefoon gemaakt was. Zo is het gebeurd en ik gebruik de iPhone weer in volle tevredenheid als tevoren!
- Zoetermeer - 23 september 2019

Vakwerk en niet te duur.

Al jaren klant
- Zoetermeer - 23 september 2019

Uitstekende service

Snelle service en goed contact met klant mbt informatie en voor en nadelen van reparaties. Ze weten wat ze doen en ze doen tegen een betaalbare prijs.
- Zoetermeer - 23 september 2019

Uitstekend

De zelfde dag geholpen
- Zoetermeer - 23 september 2019

Goede service

Bij een Apple Authorised Service Provider konden ze mijn toestel niet repareren en boden ze een “nieuwe” aan tegen een gereduceerde prijs (€391 voor een iPhone 7). Phonkey heeft het probleem opgelost en het kostte nog geen 5 tientjes. Ik moest wel terug want het probleem was in eerste instantie nog niet verholpen, maar desondanks ben ik erg tevreden. Dit was mijn 2e reparatie daar en hopelijk blijft het daarbij, maar anders zou ik weer naar Phonkey gaan.
- Zoetermeer - 23 september 2019

Onverwacht goed, met resultaat!

Uitstekend werk geleverd en mij behoed voor niet noodzakelijke kosten.
- Zoetermeer - 23 september 2019

Goede service, vriendelijk personeel

Ze hebben een teloonhoesje mooi bewerkt voor mijn zoon met Donald duck voor mijn zoon. Erg mooi geworden
- Zoetermeer - 31 augustus 2019

Snelle reparatie, correct afgewerkt.

Na controle direct gerepareerd. Vriendelijk en snel. Zeer tevreden.
- Zoetermeer - 16 augustus 2019

Goed

Prettig ontvangen, vriendelijke medewerker. Ik was ook een dag te vroeg voor mijn afspraak, mijn fout maar de reparatie werd toch gedaan. Niks te klagen, volgende keer ga ik weer terug. Hans Brands
- Zoetermeer - 7 augustus 2019

dik tevreden

prima vriendelijke transparante ssrvice mooi resultaat en goede prijs
- zoetermeer - 7 augustus 2019

Super. Snel klaar, goede service

Super, volgende keer weer naar Phonkey
- Zoetermeer - 3 augustus 2019

Komt afspraken niet na!

De ene dag wordt een goede inruilprijs opgegeven, de volgende dag is deze gehalveerd, als je tot zaken wil komen wordt de inruilprijs € 0,-. De reactie slaat ook nergens op. De prijs is in de winkel opgegeven waarbij de telefoon goed bekeken is en al na 1 dag wordt de inruilprijs gehalveerd en een half uur later ingetrokken. Lokkertjes alom maar een klant goed helpen is er niet bij!

Reactie van het bedrijf

De prijs indicaties die wij geven voor telefoons via de telefoon kunnen variëren van de werkelijke prijs, dit komt omdat wij aan de telefoon niet de telefoon fysiek kunnen zien en af gaan op het beeld wat onze klant schetst. Vaak komt het voor dat het toestel in een mindere staat verkeerd dan eerder gedacht en hierop veranderen wij dan het aanbod indien nodig. Een tweede reden is: de prijzen die wij aanbieden variëren van periode tot periode, onze prijzen reageren op de markt veranderen, dit betekent dat een model die minder populair is of neigt niet meer in de nabije toekomst software updates te zullen ontvangen in prijs zal dalen. Ik hoop dat u met deze informatie een beter beeld heeft ontvangen van onze handelingen en acties. Mocht u meer informatie willen dan staan wij altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Phonkey

- Zoetermeer - 31 juli 2019

Snel en vakkundig

Ben al meerdere keren snel en vakkundig geholpen en kosten vallen altijd mee.
- Schiedam - 31 juli 2019

Goede en snelle service

Goed en snel geholpen kon na een half uurtje mijn telefoon weer ophalen
- Zoetermeer - 19 juli 2019

Zeer goed geholpen bij een beschermlaag

Zeer klantvriendelijk en goedkoper dan andere telefoonwinkels
- Zoetermeer - 19 juli 2019

Nette reparatie en afterservice

Nette en vlotte reparatie van iPhone, na reparatie vertoonde de iPhone en nieuw gebrek. Deze werd kosteloos en zonder vragen gerepareerd, duidelijk klantvriendelijk! Prijstechnisch erg aantrekkelijk voor de omgeving stadshart Zoetermeer.
- Zoetermeer - 17 juni 2019

Duidelijke uitleg over de prijzen en risico s

Eerlijke deal. Accu vervangen is risico voor het scherm. Klant en phonkey betalen het dan samen. Duidelijke uitleg prijs. Goede kwaliteit prijsverhouding
- Den Haag - 5 juni 2019

Goede service, duidelijkheid en snelle afhandeling

Dmv een contactformulier werd er via WhatsApp contact opgenomen, ideaal en korte lijnen. Afspraak was daardoor zo gemaakt.
- Bergschenhoek - 5 juni 2019

Scherm binnen 2 uur gerepareerd!

Scherm van samsung telefoon was helemaal gebarst....supersnel geholpen en binnen 2 uur was ik weer bereikbaar....
- Zoetermeer - 5 juni 2019

Snelle en goed service

Telefoon netjes gerepareerd, voor een super nette prijs
- Rijswijk - 5 juni 2019

Perfekt

Wij waren op vakantie in zoetermeer we kwamen om 20.00 in de winkel en om 20.45 was de telefoon al weer klaar
- Genemuiden - 5 juni 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVooraf afspraak gemaakt voor nieuw scherm Vakkundig geholpen Netjes gerepareerdVerbeterpuntenGeen
- Moerkapelle - 19 mei 2019

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenJe wordt snel geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding!VerbeterpuntenGeen
- Bergschenhoek - 19 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service en vriendelijkVerbeterpuntenGeen
- Leiden - 2 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenKlantvriendelijk AardigVerbeterpuntenEr werd gezegd dat er aan het einde van de middag gebelt zou worden met de uitslag, maar dat werd de volgende dag. Wellicht volgende keer alsnog bellen dat het een dag later wordt.
- Gelens - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en goede service. Vriendelijk personeel.
- 2 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed assortiment. Gebruiksvriendelijke en intuïtieve website en prima op te hoogte gehouden via de mail betreft betalingen.VerbeterpuntenDe mogelijkheid om je pakket te tracken zou er nog bij kunnen.
- Sint Hubert - 2 mei 2019

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenReparatie duurde heel lang ik zou hem eigelijk binnen paar dagen terug krijgen uiteindelijk 5 weken geduurd maarchij is wel gerepareerd dus mag eigenlijk iets sneller maar veder wel goedVerbeterpuntenSnellere service en iets meer comunicatie naar de klant toe want ik moest er eigelijk elke keer zelf achteraan hoe de stand van zaken was
- Zoetermeer - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

- Zoetermeer - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en eerlijk
- Zoetermeer - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenper direct geholpen en een gedegen advies, een normale prijs berekend voor mijn productVerbeterpuntenKoffie automaat voor als je besluit te wachten op reparatie
- Zoetermeer - 21 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede uitleg en goed geholpenVerbeterpuntenprijs advies duidelijker vertellen
- Zoetermeer - 21 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service, reparatie netjes uitgevoerd, duidelijk in kosten.VerbeterpuntenKlanten die wachten op reparatie koffie of iets dergelijks aan kunnen bieden. Geeft iets meer sfeer aan de zaak.
- 20 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenTop service, duidelijke communicatieVerbeterpuntenWachttijd voor onderdelen van reparatie is erg lang ruim een week moeten wachten, daarbij zijn ze wel een stuk goedkoper
- Zoetermeer - 20 maart 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en deskundige reparatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
- Bergschenhoek - 20 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenJe wordt correct en snel geholpen en je kan online een afspraak maken.VerbeterpuntenBeter plannen. Je kan niet zeggen dat je een scherm vervangt in een half uur, terwijl je er anderhalf uur of meer voor nodig hebt.
- Zoetermeer - 20 maart 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenJullie zijn vriendelijk en deskundig. De winkel ziet er netjes uit. Leuke producten die jullie vekopen. Goede service geven jullie aan de klanten. Fijn dat er geen muziek is in de winkel.VerbeterpuntenVerder heb ik geen op of aanmerkingen, jullie zijn een fijne winkel. We zijn blij met jullie!
- Zoetermeer - 19 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed, professioneel en vlot geholpen.
- 19 februari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service, snel geholpenVerbeterpuntenGeen
- Rijswijk - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenNetjes, heel snel en goed geholpen! Kom hier zeker terug, zodra het nodig is of iets nodig heb.VerbeterpuntenGeen klachten
- Zoetermeer - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en adequate afhandeling van de klacht. Vooraf opgegeven prijs, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan bij het afhalen. Zo krijg (en jou) je tevreden klanten.
- Zoetermeer - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMedewerker is vriendelijk, Uitstekende service, Zeer snelle en degelijke reparatie.VerbeterpuntenGeen!
- Zoetermeer - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntensnelle en super professionele service
- Waadinxveen - 11 december 2018

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

PluspuntenSnelle service.VerbeterpuntenNiet geholpen met het probleem en geen vertrouwen in afhandeling. Daarom naar een ander bedrijf gegaan.
- Zoetermeer - 11 december 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk, snel en geodkoopVerbeterpuntenGeen
- Zoetermeer - 11 december 2018
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10