8,8
209 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
8.8

Deskundig, vriendelijk en snel

Meerdere keren geweest voor smartphone reparatie. Steeds dezelfde vriendelijke behulpzame service. Na een paar uur dezelfde dag klaar voor een redelijke prijs.
- Zoetermeer - 3 oktober 2019

Goede service en duidelijke afspraak

Medewerker wist een heleboel, en gaf duidelijk aan als het niet lukt Dan is dat pech voor U
- Zoetermeer - 24 september 2019

Reparatie en batterijvervanging netjes uitgevoerd!

De bovenkant van mijn IPhone 5s liet los! Dit kon bij Phonkey gerepareerd worden, maar de oorzaak was wel een opgezette batterij! Dus was zijn advies om deze ook te vervangen anders zou de bovenkant zo weer loslaten! Het was een uurtje werk en omdat ik nog andere boodschappen moest doen, hebben we afgesproken dat hij mij zou bellen (op een andere telefoon!) als de telefoon gemaakt was. Zo is het gebeurd en ik gebruik de iPhone weer in volle tevredenheid als tevoren!
- Zoetermeer - 23 september 2019

Vakwerk en niet te duur.

Al jaren klant
- Zoetermeer - 23 september 2019

Uitstekende service

Snelle service en goed contact met klant mbt informatie en voor en nadelen van reparaties. Ze weten wat ze doen en ze doen tegen een betaalbare prijs.
- Zoetermeer - 23 september 2019

Uitstekend

De zelfde dag geholpen
- Zoetermeer - 23 september 2019

Goede service

Bij een Apple Authorised Service Provider konden ze mijn toestel niet repareren en boden ze een “nieuwe” aan tegen een gereduceerde prijs (€391 voor een iPhone 7). Phonkey heeft het probleem opgelost en het kostte nog geen 5 tientjes. Ik moest wel terug want het probleem was in eerste instantie nog niet verholpen, maar desondanks ben ik erg tevreden. Dit was mijn 2e reparatie daar en hopelijk blijft het daarbij, maar anders zou ik weer naar Phonkey gaan.
- Zoetermeer - 23 september 2019

Onverwacht goed, met resultaat!

Uitstekend werk geleverd en mij behoed voor niet noodzakelijke kosten.
- Zoetermeer - 23 september 2019

Goede service, vriendelijk personeel

Ze hebben een teloonhoesje mooi bewerkt voor mijn zoon met Donald duck voor mijn zoon. Erg mooi geworden
- Zoetermeer - 31 augustus 2019

Snelle reparatie, correct afgewerkt.

Na controle direct gerepareerd. Vriendelijk en snel. Zeer tevreden.
- Zoetermeer - 16 augustus 2019

Goed

Prettig ontvangen, vriendelijke medewerker. Ik was ook een dag te vroeg voor mijn afspraak, mijn fout maar de reparatie werd toch gedaan. Niks te klagen, volgende keer ga ik weer terug. Hans Brands
- Zoetermeer - 7 augustus 2019

dik tevreden

prima vriendelijke transparante ssrvice mooi resultaat en goede prijs
- zoetermeer - 7 augustus 2019

Super. Snel klaar, goede service

Super, volgende keer weer naar Phonkey
- Zoetermeer - 3 augustus 2019

Komt afspraken niet na!

De ene dag wordt een goede inruilprijs opgegeven, de volgende dag is deze gehalveerd, als je tot zaken wil komen wordt de inruilprijs € 0,-. De reactie slaat ook nergens op. De prijs is in de winkel opgegeven waarbij de telefoon goed bekeken is en al na 1 dag wordt de inruilprijs gehalveerd en een half uur later ingetrokken. Lokkertjes alom maar een klant goed helpen is er niet bij!
- Zoetermeer - 31 juli 2019

Snel en vakkundig

Ben al meerdere keren snel en vakkundig geholpen en kosten vallen altijd mee.
- Schiedam - 31 juli 2019

Goede en snelle service

Goed en snel geholpen kon na een half uurtje mijn telefoon weer ophalen
- Zoetermeer - 19 juli 2019

Zeer goed geholpen bij een beschermlaag

Zeer klantvriendelijk en goedkoper dan andere telefoonwinkels
- Zoetermeer - 19 juli 2019

Nette reparatie en afterservice

Nette en vlotte reparatie van iPhone, na reparatie vertoonde de iPhone en nieuw gebrek. Deze werd kosteloos en zonder vragen gerepareerd, duidelijk klantvriendelijk! Prijstechnisch erg aantrekkelijk voor de omgeving stadshart Zoetermeer.
- Zoetermeer - 17 juni 2019

Duidelijke uitleg over de prijzen en risico s

Eerlijke deal. Accu vervangen is risico voor het scherm. Klant en phonkey betalen het dan samen. Duidelijke uitleg prijs. Goede kwaliteit prijsverhouding
- Den Haag - 5 juni 2019

Goede service, duidelijkheid en snelle afhandeling

Dmv een contactformulier werd er via WhatsApp contact opgenomen, ideaal en korte lijnen. Afspraak was daardoor zo gemaakt.
- Bergschenhoek - 5 juni 2019

Scherm binnen 2 uur gerepareerd!

Scherm van samsung telefoon was helemaal gebarst....supersnel geholpen en binnen 2 uur was ik weer bereikbaar....
- Zoetermeer - 5 juni 2019

Snelle en goed service

Telefoon netjes gerepareerd, voor een super nette prijs
- Rijswijk - 5 juni 2019

Perfekt

Wij waren op vakantie in zoetermeer we kwamen om 20.00 in de winkel en om 20.45 was de telefoon al weer klaar
- Genemuiden - 5 juni 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVooraf afspraak gemaakt voor nieuw scherm Vakkundig geholpen Netjes gerepareerdVerbeterpuntenGeen
- Moerkapelle - 19 mei 2019

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenJe wordt snel geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding!VerbeterpuntenGeen
- Bergschenhoek - 19 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service en vriendelijkVerbeterpuntenGeen
- Leiden - 2 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenKlantvriendelijk AardigVerbeterpuntenEr werd gezegd dat er aan het einde van de middag gebelt zou worden met de uitslag, maar dat werd de volgende dag. Wellicht volgende keer alsnog bellen dat het een dag later wordt.
- Gelens - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en goede service. Vriendelijk personeel.
- 2 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed assortiment. Gebruiksvriendelijke en intuïtieve website en prima op te hoogte gehouden via de mail betreft betalingen.VerbeterpuntenDe mogelijkheid om je pakket te tracken zou er nog bij kunnen.
- Sint Hubert - 2 mei 2019

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenReparatie duurde heel lang ik zou hem eigelijk binnen paar dagen terug krijgen uiteindelijk 5 weken geduurd maarchij is wel gerepareerd dus mag eigenlijk iets sneller maar veder wel goedVerbeterpuntenSnellere service en iets meer comunicatie naar de klant toe want ik moest er eigelijk elke keer zelf achteraan hoe de stand van zaken was
- Zoetermeer - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

- Zoetermeer - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en eerlijk
- Zoetermeer - 2 mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenper direct geholpen en een gedegen advies, een normale prijs berekend voor mijn productVerbeterpuntenKoffie automaat voor als je besluit te wachten op reparatie
- Zoetermeer - 21 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede uitleg en goed geholpenVerbeterpuntenprijs advies duidelijker vertellen
- Zoetermeer - 21 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service, reparatie netjes uitgevoerd, duidelijk in kosten.VerbeterpuntenKlanten die wachten op reparatie koffie of iets dergelijks aan kunnen bieden. Geeft iets meer sfeer aan de zaak.
- 20 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenTop service, duidelijke communicatieVerbeterpuntenWachttijd voor onderdelen van reparatie is erg lang ruim een week moeten wachten, daarbij zijn ze wel een stuk goedkoper
- Zoetermeer - 20 maart 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en deskundige reparatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
- Bergschenhoek - 20 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenJe wordt correct en snel geholpen en je kan online een afspraak maken.VerbeterpuntenBeter plannen. Je kan niet zeggen dat je een scherm vervangt in een half uur, terwijl je er anderhalf uur of meer voor nodig hebt.
- Zoetermeer - 20 maart 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenJullie zijn vriendelijk en deskundig. De winkel ziet er netjes uit. Leuke producten die jullie vekopen. Goede service geven jullie aan de klanten. Fijn dat er geen muziek is in de winkel.VerbeterpuntenVerder heb ik geen op of aanmerkingen, jullie zijn een fijne winkel. We zijn blij met jullie!
- Zoetermeer - 19 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed, professioneel en vlot geholpen.
- 19 februari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service, snel geholpenVerbeterpuntenGeen
- Rijswijk - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenNetjes, heel snel en goed geholpen! Kom hier zeker terug, zodra het nodig is of iets nodig heb.VerbeterpuntenGeen klachten
- Zoetermeer - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en adequate afhandeling van de klacht. Vooraf opgegeven prijs, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan bij het afhalen. Zo krijg (en jou) je tevreden klanten.
- Zoetermeer - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMedewerker is vriendelijk, Uitstekende service, Zeer snelle en degelijke reparatie.VerbeterpuntenGeen!
- Zoetermeer - 11 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntensnelle en super professionele service
- Waadinxveen - 11 december 2018

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

PluspuntenSnelle service.VerbeterpuntenNiet geholpen met het probleem en geen vertrouwen in afhandeling. Daarom naar een ander bedrijf gegaan.
- Zoetermeer - 11 december 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk, snel en geodkoopVerbeterpuntenGeen
- Zoetermeer - 11 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service
- Teteringen - 19 november 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- Zoetermeer - 18 november 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOnwijs goede servicesVerbeterpuntenGeen verbeter punten
- Zoetermeer - 15 november 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMijn tablet is weer vakkundig gerepareerd. De kosten vielen aanzienlijk lager uit dan aanvankelijk begroot. Binnen 2 dagen weer gereed. Prima.
- 15 november 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVorige week hier het scherm van mijn Samsung S6 laten vervangen. Duidelijke uitleg vooraf en reparatie vakkundig uitgevoerd. En een stuk goedkoper dan bij vergelijkbare bedrijven.
- Zoetermeer - 5 oktober 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten-snelle hulp -snelle reparatie -eerlijke prijzen
- Zoetermeer - 4 oktober 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVriendelijk en professioneel geholpen ! Snelle reparatie voor zeer goede prijs ! Top !
- Zoetermeer - 13 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenKan altijd snel terecht en als ze het niet op voorraad hebben bestellen ze het met spoed en is het er de volgende dag al.VerbeterpuntenGeen
- Zoetermeer - 12 september 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVriendelijk personeel. Prijs reparatie lager dan eerder was gemeld. Er was iets niet stuk dat eerst wel kapot leek, niet onnodig in rekening gebracht. Mooie, frisse winkel.
- BLEISWIJK - 12 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenKennis, klantvriendelijk, doen wat ze zeggen! En garantie wordt gewoon gegeven...
- Zoetermeer - 12 september 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenSnelle service, eerlijk oordeel.VerbeterpuntenZe waren vergeten te bellen dat mijn telefoon klaar was.
- Zoetermeer - 12 september 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede uitleg en duidelijk geweest over de reparatie. De medewerkers zijn sociaal aangelegd Als ik vragen had over de reparatie werd het op tijd beantwoordVerbeterpuntenOnderdelen op voorraad hebben voor elke telefoon op de website, zodat er geen lange wachttijden zijn.
- Zoetermeer - 12 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoed bereikbaar, snel geholpen, weet op alle vragen antwoord. En als je daarna weer belt met nog een vraag. Geven ze weer heel snel antwoord en blijven vriendelijk en rustig. zelfs als ik het niet snap leggen ze het nogmaals uit! top serviceVerbeterpuntengeen verbeterenpunten top bedrijf!
- Zoetermeer - 12 september 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoeie, eerlijke service! Ook snel geholpen.VerbeterpuntenOnline afspraken maken op de website en betere uitleg over kwaliteit schermen
- Zoetermeer - 12 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper service klaar terwijl ik wacht en meer dan tevrede met me nieuwe batterijVerbeterpuntenGeen
- Bleiswijk - 11 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk, oplossingsgericht en goede service.
- 11 september 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenFrisse uitstraling, vriendelijk personeel, prettige prijzen.VerbeterpuntenEen realistische inschatting van de reparatietijd en daar helder over communiceren. Klaar terwijl u wacht is voor sommige reparaties misschien het geval, maar niet voor alle. De website schept echter wel die verwachting.
- Zoetermeer - 11 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en zeer vriendelijk geholpen. Dankzij hun service een oude telefoon nieuw leven ingeblazen (voor mijn dochtertje) en tevens mijn eigen nieuwe toestel laten beschermen. Ik kom zeker terug!VerbeterpuntenIk zou vaker acties voorbij zien komen!
- Berkel en Rodenrijs - 11 september 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en correctVerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten. Het voldeed aan de verwachting
- Zoetermeer - 11 september 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenErg klantvriendelijk, en kan altijd direct terecht. Al een paar keer mijn scherm hier laten repareren, blijf zeker terugkomen!
- Hazerswoude-dorp - 11 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAardig personeel. Komen afspraken na. Ook als dit nadelig voor hun uitpakt. Goed geholpen en snel. Prima service dus.VerbeterpuntenGeen
- Delft - 11 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenIn 1 uur was de reparatie al af!VerbeterpuntenN.v.t.
- Zoetermeer - 11 september 2018

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

PluspuntenGeenVerbeterpuntenNaai je klanten niet! Ben weggelopen met de exact zelfde klachten en nog erger. Heb ook betaald.
- ZOETERMEER - 11 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en goede reparatie. Elders werd mij een nieuwe telefoon geadviseerd, maar zij namen de reparatie aan en is perfect uitgevoerd!!
- 25 juni 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenHet beeldscherm telefoon is meerdere malen binnen 1,5 uur gemaakt. Ze zijn ontzettend snel en levereb goede kwaliteit. Daarnaast zijn de erg klantvriendelijk.VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
- Zoetermeer - 30 mei 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk geholpen en product snel terug gekregenVerbeterpuntenWat meer aanbiedingen op hoesjes etc. Persoonlijk vind ik die een beetje duur
- Zoetermeer - 29 mei 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten- snelheid - klantvriendelijk - rustige uitstraling van de winkelVerbeterpuntenNvt
- Zoetermeer - 29 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenleuke winkel zeker een aanraderVerbeterpuntenga zo door !
- Zoetermeer - 28 mei 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenRefurbished iPhone 7 gekocht, werkt na 6 maanden nog steeds perfect, klasse ! 🙂 Daarnaast aardige en deskundige medewerkers, mooie winkel en spullen, ga zo door.
- Voorburg - 19 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en goed geholpen!
- Zoetermeer - 12 mei 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDe winkelbediende heeft me goed en snel geholpen.
- Zoetermeer - 7 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer vriendelijk en snelle serviceVerbeterpuntenGoed op de hoogte zijn van aanbiedingen van de winkel zelf via stadshart kaart
- 4 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle vriendelijke serviceVerbeterpuntenNvt
- Den Haag - 27 maart 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDeskundig en overleggen eerst voordat er extra dingen gedaan worden. Heel vriendelijk personeelVerbeterpuntenEigenlijk niet
- Zoetermeer - 27 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVlak vóór sluitingstijd met schade gekomen, gerepareerd nà sluitingstijd zonder probleem. Een pluim
- Zoetermeer - 27 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenik zal deze winkel zeker aanraden goeie service klant vriendelijk en hele goeie service de perfecte winkel waar je snel terecht kan voor je reparatie en zeer snel gemaakt weer echt een aanrader ik zeg jongens ga zo door top (Y)Verbeterpuntengeen klachten of verbeterpunten ga zo door jongens top prestatie
- zoetermeer - 27 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenRedmi note 4 scherm perfect vervangen!VerbeterpuntenGeen.
- Zoetermeer - 19 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBij toeval hier terecht gekomen, goede actie met Groupon!
- 28 januari 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVriendelijk en deskundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
- Moerkapelle - 26 januari 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenIk werd heel goed geholpen. Mijn telefoon was ook best snel klaar. Ik heb er eigenlijk niks slechts over te zeggen.VerbeterpuntenZoals ik al zei, heb ik niks slecht over phonkey te zeggen.
- Zoetermeer - 17 januari 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenKwaliteit en klantvriendelijk
- Zoetermeer - 17 januari 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijke service, Kennisrijke personeelVerbeterpuntengrotere assortiment hoesjes voor telefoons
- Zoetermeer - 17 januari 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper. Heel klantvriendelijk. Ik had waterschade met mijn iPhone 6s en heel eerlijk naar mij toe wat er evt fout kan gaat maar alsnog hun uiterste best doen om alles goed te maken. Mijn iPhone is nu volledig hersteld. Thanks!VerbeterpuntenToen ik aankwam merkte ik dat de communicatie tussen werknemers misschien wat beter kon. Maar dit heeft totaal geen invloed op de kwaliteit die hun leveren gelukkig
- Zoetermeer - 22 december 2017

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenVriendelijke personeel. En nette winkel!VerbeterpuntenTe veel verschillende soorten telefoon borstjes achter elkaar opgehangen. Je ziet niet alles van wat ze in huis hebben.
- Zoetermeer - 22 december 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle afhandeling, prijs/kwaliteit perfect.
- Zoetermeer - 22 december 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenReparatie van mijn Iphone is goed en voor de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd uitgevoerdVerbeterpuntenGeen
- Zoetermeer - 21 december 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service en vriendelijke mensen
- Zoetermeer - 21 december 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede en snelle service. Je kan zelf meekijken wat er wordt gedaan. Dat geeft een veilig en betrouwbaar gevoelVerbeterpuntenMisschien wat meer leuke aanbiedingen via social media!
- Zoetermeer - 21 december 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle en goede serviceVerbeterpuntennvt
- zoetermeer - 15 november 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle, goede en betrouwbare service.
- Zoetermeer - 13 november 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVriendelijk personeel en in principe snel geholpen. Makkelijk vindbaar, schone en nette winkel.VerbeterpuntenIn eerste instantie werd 45minuten wachttijd aangegeven, dit werd uiteindelijk ongeveer een halfuurtje langer. Niet dramatisch, maar enkel de tip om de juiste verwachtingen te scheppen.
- Zoetermeer - 13 november 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenPrima service. Mijn telefoon werkt weer prima!VerbeterpuntenVraag of je erop wilt wachten of later wil komen halen. Ik had de verwachting dat ik erop kon wachten omdat dat zo op de website stond. Bij het bezoek bleek dat het langer duurde....
- Zoetermeer - 12 november 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel geholpen. Telefoon is als nieuwVerbeterpunten-
- Zoetermeer - 12 november 2017
209 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10