Over ons

Contactgegevens:
Regio Zoetermeer
Telefoon: 079 – 360 87 57
Whatsapp: 06- 44 90 50 90

Adresgegevens:
Westwaarts 26
2711AC
Zoetermeer

Hier rijden wij!

Bent u gelegen in Zoetermeer of de omliggende regio? In de meest gevallen komt u in aanmerking voor de afhaal-/bezorg service. Twijfelt u of u in aanmerking komt, neem dan contact met ons op, anders zullen wij u dit kenbaar maken na uw aanmelding.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel, u maakt een afspraak, en vervolgens zullen wij langskomen. Bij afgaven van uw apparaat ontvangt u van ons een inleverbewijs voor uw apparaat, dit zal tevens uw reparatie bon zijn waar de kosten te zien zijn. Daarnaast kunt u de kosten voor (bijna) alle reparaties op onze website vinden. Normaliter ontvangt u het gerepareerd apparaat weer dezelfde dag, dit kan uiteraard afwijken d.m.v. tijd van inname en soort reparatie. Na de reparatie ontvangt u 12 maanden garantie op de reparatie van ons.

 

De kosten

Voor het afhalen en weer bezorgen van een reparatie in Regio Zoetermeer brengen wij naast de standaard reparatie kosten, €15,- in rekening. Hieronder valt het ophalen van uw defecte toestel, en het weer bezorgen van uw gerepareerde toestel. Het totaal bedrag kan worden afgerekend aan uw voordeur zodra u uw apparaat succesvol heeft kunnen testen. Let op: deze betaling kan alleen worden verricht via PIN d.m.v. een draadloos pinautomaat i.v.m. maatregelen.