Over ons

Het internet staat vol met allerlei telefoon winkels. Maar welke moet je nu hebben? Welke is de voordeligste? En welke is de leukste? Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we gestart met Phonkey 🙂
Wij zijn specialisten in reparatie van Samsung, Apple, Sony, HTC, LG, Nokia en andere merken telefoons en tablets. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een kapot display, een defecte accu, waterschade, software problemen, of een ander mankement aan je gadget: wij bieden altijd een oplossing.

We hebben veel leuke nieuwe items, wilt u ons in het echt zien? Kom gerust langs om onze mooie locatie te bekijken en ervaren !

De beste onderdelen
Alles om je device origineel te houden
Omdat een smartphone of tablet tegenwoordig een kostbaar product is waaraan hoge eisen worden gesteld, is het van belang dat de te vervangen onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn. We verlangen van onze leveranciers alleen de beste kwaliteit, ook al is die soms wat duurder.

Transparante werkwijze
Geen verassingen achteraf
Net als onze winkel is onze werkwijze transparant. We hebben namelijk niets te verbergen. We laten graag zien hoe we te werk gaan. We geven je van tevoren precies aan wat de kosten gaan worden voor een reparatie. Duurt die dan vervolgens langer of moeten er nieuwe onderdelen in, al met al wordt dit altijd eerst overlegd met de klant om nare verrassingen te voorkomen. Afspraak is afspraak.

90 dagen garantie
Op alle onderdelen en reparaties
Of je aan ons nu je iPhone, smartphone, iPad, iPod of andere elektronica toevertrouwt, je krijgt altijd 90 dagen garantie. Niet alleen op de nieuwe onderdelen, maar ook op de gemaakte arbeidskosten. Ben je niet tevreden, dan zoeken de experts van Phonkey altijd naar een passende oplossing. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

No Cure No Pay
Dus geen onderzoekskosten
Phonkey werkt uitsluitend met professionals die nergens voor terugdeinzen. Ben je met je auto over je iPhone heen gereden of heeft je hond zich uitgeleefd op je tablet: wij maken het. En mocht je toch een gevalletje ‘niet te repareren’ hebben, 
dan betaal je niets. Bij waterschade zijn we genoodzaakt om chemisch te reinigen en schoonmaakkosten in rekening te brengen. Logisch.

Kijk ook eens op onze Phonkey Facebook pagina!