BREAKING: Smartphone REPARATIE, INKOOP & VERKOOP

Kwaliteit en reparatie, die combinatie is nog nooit zo makkelijk geweest in Zoetermeer.

Phonkey is de meest laagdrempelige telefoonzaak in het centrum van Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor alles wat met je telefoon te maken heeft, denk aan:

Reparatie;
✓ het verkopen van je oude telefoon;
✓ het kopen van een andere telefoon (nieuw of refurbished!);tot wel 70% goedkoper
✓ bescherming en accessoires voor je telefoon.

En wat vooral zo fijn is? Het personeel is vriendelijk, de service is goed en iedereen wordt ontvangen met een lach!

bel ons: 079-360 87 57 Naar homepage

Wanneer een telefoon gerepareerd wordt gebeurt dit in de winkel zodat je precies kunt zien hoe wij te werk gaan. Daarnaast biedt de winkel faciliteit om op de reparatie te wachten.
Onder het genot van een bak koffie of thee kunt je in de tussentijd verder werken via de wifi toegang voor klanten zodat je de wachttijd nuttig kunt besteden. En wil je niet in de winkel wachten? Dan kun je het leuke centrum van Zoetermeer bezoeken om op een later tijdstip de telefoon gerepareerd en wel op te halen.

Woon je niet in de buurt van Zoetermeer of heb je geen zin om naar de winkel te komen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om het toestel op te sturen! Reparatie is binnen één dag klaar dus je kunt snel weer verder.

Wil je meer informatie over de diensten van Phonkey of heb je vragen over het verkopen van je oude telefoontje? Neem dan even contact met ons op!
Dit kun je het best doen via: info@phonkey.nl of 079-360 87 57