Heb je een iMac 21″ A1311 maar hier geen plezier meer van? Je iMac doet niet wat jij wilt? Laat ons dan je apparaat. Wij kijken waar het probleem ligt. Je ontvangt altijd een rapport van het onderzoek. Daarna kijken we wat je het beste met je iMac 21″ A1311 kan doen. Voor een iMac 21″ A1311 reparatie bent u bij Phonkey in ieder geval aan het juiste adres!

iMac 21″ A1311 Reparatie
In de werkplaats van onze winkel repareren wij je mobiele toestel. Wil je graag een iMac 21″ A1311 Reparatie, vul dan hieronder het formulier in. Dan maken wij alvast een bestelbon voor je aan en verloopt het proces sneller en makkelijker. Tot ziens in onze winkel.

Hoe gaat een iMac 21″ A1311 reparatie in zijn werk?

Vaak kunt u op elk moment van de dag bij ons terecht voor een iMac 21″ A13114 reparatie. U loopt de winkel binnen en bespreekt uw probleem met onze werknemer die u dan volgens adviseert voor de volgende actie. Dit kan vaak een reparatie als gevolg hebben. De college neemt uw gegevens op, neemt de telefoon in en geeft u een reparatie bon als bewijs van inleveren van de telefoon. Een iMac 21″ A1311 reparatie duurt vaak een uur, enkele reparatie kunnen wat langer duren. Wanneer de iMac 21″ A1311 reparatie succesvol is voltooid ontvangt u van ons een berichtje of wordt u gebeld. Nadat de telefoon is betaald ontvangt u de bon met het garantiebewijs, de garantieperiode bedraagt 6 maanden na de iMac 21″ A1311 reparatie.

Wat voor onderdelen worden gebruikt?

Bij Phonkey wordt een iMac 21″ A1311 reparatie verricht met tot zover mogelijk alleen originele onderdelen van de maker van uw telefoon. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld Apple geeft geen originele onderdelen vrij aan reparatie bedrijven, dan gebruiken wij de hoogst mogelijk kwaliteit onderdelen op de markt. Hieruit maken wij zeker onderscheid met onze concurrenten. Wij streven er naar om de klant zo eerlijk en vriendelijk te behandelen. Om deze reden gebruiken wij dan ook de beste accu’s en schermen die wij kunnen verkrijgen. Na jaren staan wij dan ook bekend om onze kwalitatieve reparaties en onze hoge garantie periode van 6 maanden. U kunt er dus bij Phonkey altijd op vertrouwen dat u een professionele en uiterst kwalitatieve iMac 21″ A1311 reparatie krijgt.

Krijg ik garantie na een iMac 21″ A1311 reparatie?

Uiteraard krijgt u bij Phonkey na een iMac 21″ A1311 reparatie een garantie periode. Deze periode bedraagt 6 maanden, dit is het dubbele van de meeste van onze concurrent die de garantie bij 3 maanden houden. Phonkey heeft veel vertrouwen in de kwaliteit van de onderdelen die wij gebruiken voor een iMac 21″ A1311 reparatie. De garantie houdt in dat het onderdeel dat wij vervangen tijdens een iMac 21″ A1311 reparatie zeker een half jaar vlekkeloos moet werken, mocht er ook maar iets mankeren dan raden wij het altijd aan om direct terug te komen naar de winkel zodat wij u hiermee van dienst kunnen zijn. Indien het binnen de garantie valt (fabrieksschade) dan repareren/vervangen wij kosteloos het onderdeel. Er zijn uiteraard ook gevallen wanneer iets niet onder de garantie valt: dit is wanneer het toestel waterschade heeft ondervonden, de telefoon zichtbare schade heeft of de schade is ontstaan door stoten/vallen. In kort, alle schade die zich niet in de fabriek heeft voor gedaan valt niet onder de garantie.