✓ Toestel ter reparatie opsturen

✓ Binnen 1 uur klaar

✓ Betalen via iDeal is mogelijk

✓ 6 maanden garantie

Apple iPad Pro 12.9'' 2022

A2436 A2764 A2437 A2677

Stap 1 van 2

50%
  • Bij vervangen van het scherm, de kleur van het scherm vermelden.

Appel IPad pro 12.9″ 2022 Reparatie
In de werkplaats van onze winkel voeren wij de Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie uit. Wil je graag jouw Appel IPad pro 12.9″ 2022 laten repareren, vul dan hieronder het formulier in. Dan maken wij alvast een bestelbon voor je aan en verloopt het proces sneller en makkelijker. Tot ziens in onze winkel Kom je er niet uit? Je kan altijd contact opnemen.aa


Appel IPad pro 12.9″ 2022 Reparatie Zoetermeer

Krijg ik garantie na een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie?

Uiteraard krijgt u bij Phonkey na een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie een garantie periode. Deze periode bedraagt 6 maanden, dit is het dubbele van de meeste van onze concurrent die de garantie bij 3 maanden houden. Phonkey heeft veel vertrouwen in de kwaliteit van de onderdelen die wij gebruiken voor een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie. De garantie houdt in dat het onderdeel dat wij vervangen tijdens een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie zeker een half jaar vlekkeloos moet werken, mocht er ook maar iets mankeren dan raden wij het altijd aan om direct terug te komen naar de winkel zodat wij u hiermee van dienst kunnen zijn. Indien het binnen de garantie valt (fabrieksschade) dan repareren/vervangen wij kosteloos het onderdeel. Er zijn uiteraard ook gevallen wanneer iets niet onder de garantie valt: dit is wanneer het toestel waterschade heeft ondervonden, de telefoon zichtbare schade heeft of de schade is ontstaan door stoten/vallen. In kort, alle schade die zich niet in de fabriek heeft voor gedaan valt niet onder de garantie.

Hoe gaat een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie in zijn werk?

Vaak kunt u op elk moment van de dag bij ons terecht voor een Appel IPad pro 12.9″ 2022 pro reparatie. U loopt de winkel binnen en bespreekt uw probleem met onze werknemer die u dan volgens adviseert voor de volgende actie. Dit kan vaak een reparatie als gevolg hebben. De college neemt uw gegevens op, neemt de telefoon in en geeft u een reparatie bon als bewijs van inleveren van de telefoon. Een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie duurt vaak een uur, enkele reparatie kunnen wat langer duren. Wanneer de Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie succesvol is voltooid ontvangt u van ons een berichtje of wordt u gebeld. Nadat de telefoon is betaald ontvangt u de bon met het garantiebewijs, de garantieperiode bedraagt 6 maanden na Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie.

Wat voor onderdelen worden gebruikt?

Bij Phonkey wordt een Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie verricht met tot zover mogelijk alleen originele onderdelen van de maker van uw telefoon. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld Apple geeft geen originele onderdelen vrij aan reparatie bedrijven, dan gebruiken wij de hoogst mogelijk kwaliteit onderdelen op de markt. Hieruit maken wij zeker onderscheid met onze concurrenten. Wij streven er naar om de klant zo eerlijk en vriendelijk te behandelen. Om deze reden gebruiken wij dan ook de beste accu’s en schermen die wij kunnen verkrijgen. Na jaren staan wij dan ook bekend om onze kwalitatieve reparaties en onze hoge garantie periode van 6 maanden. U kunt er dus bij Phonkey altijd op vertrouwen dat u een professionele en uiterst kwalitatieve Appel IPad pro 12.9″ 2022 reparatie krijgt.